Ječmen Green Ways

Ječmen Green Ways

obsahuje širokou škálu biologicky aktivních látek, z nichž některé pro ilustraci uvádí tabulka níže. Jde však o zlomek toho, co tato přírodou laděná superpotravina nabízí. Pro její uchování jsou firmou GW zvoleny co nejšetrnější způsoby zpracování. Ječmen Green Ways je šetrně sušen ve sprejové sušičce při maximální teplotě 31 °C. Díky tomu je produkt stále „živý“.

Užitek Ječmene Green Ways

Ječmen Green Ways je enzymatický nápoj plný biologicky aktivních látek. Jen si představte tu mladou rostlinku ječmenné trávy, jak klíčí, proráží tvrdou krustu zeminy a roste vzhůru ke slunci. Tento dynamický, mladistvý organismus je sklízen v období své nejvyšší vitality, kdy saje nesmírné množství živin a energie ze země, vody, vzduchu a slunce. Tyto základní látky se v ní přírodními procesy přetvářejí na komplexnější, které poté využívá vyšší potravní řetězec a tudíž i my.

Nápoj z Ječmene Green Ways je pevným základem pro zdravou stravu, kterou mohou poskytnout jen kvalitní zelené potraviny. Hans Günter Berner v knize Hladovění nad plným hrncem popisuje situaci, v níž člověk, který dosyta jí i tloustne, umírá na nutriční podvýživu, neboť se sytí „hladovými“ plodinami, jež vzešly z vyčerpané půdy. Dostatek nekvalitní stravy našemu tělu nepřináší žádný užitek. Proto suroviny pro zelené potraviny pečlivě vybíráme a dbáme na jejich nutriční kvalitu. Proto často, a to platí i u stravy, méně je více ;-).

Návod k použití

Standardní množství Ječmene Green Ways pro dospělého člověka je 1 polévková lžíce denně (zhruba 5 g). Při zvýšené zátěži však lze užívat i dvojnásobnou dávku. Při přípravě použijte studenou, či vlažnou neperlivou vodu. Nápoj lze pít nalačno i během jídla. Doporučujeme začít s řidším nápojem a koncentraci (dle chuti i potřeby) postupně navyšovat. Předávkování nápojem z Ječmene Green Ways – podobně jako předávkování zeleninou – nehrozí. Ječmen Green Ways je přírodní produkt bez jakýchkoliv úprav. Jeho chuťové vlastnosti vždy závisí na konkrétních podmínkách při pěstování (roční doba, teplota, vlhkost, svit slunce, složení půdy a další). Drobné výkyvy v chuti jsou proto přirozeným důsledkem přírodního způsobu pěstování a šetrného zpracování.