Více o výživě

3 knihy, které nevynechte při studiu o výživě

Čínská studie T. Colin CAMPBELL Ph.D, a T. M. CAMPBELL, M.D.

„Čínská studie je dobře zdokumentovanou analýzou omylů moderní stravy, životního stylu a medicíny a ustáleného uspěchaného přístupu, který často selhává. Poskytuje přesvědčivé odůvodnění rostlinné stravy, která posiluje zdraví a snižuje riziko nemocí z blahobytu.“ Sushma Palmerová Ph.D., bývalá výkonná ředitelka Výboru pro stravování a výživu americké Národní akademie věd

10 věcí, které při čtení knihy Čínská studie určitě nevynechat
Více o knize

12 kroků k SYROVÉ STRAVĚ Viktoria Boutenko

strhující příběh o rodinné anamnéze s nevyléčitelnou cukrovkou syna a řadou zdravotních komplikací dalších členů rodiny. Viktoria se nevzdala a i přes zlomenou hůl lékařů hledala a našla východisko z nemocí, které zužovaly jejího syna a manžela a v pozvolných krocích naučila svou rodinu jíst jinak. Vzala zodpovědnost za zdraví do vlastních rukou a krok po kroku se učila, jak vrátit zdraví a život do rovnováhy.

Více o knize a Victorii

 

Výživa a krevnící skupiny Dr. Peter J. D´Adamo, Catherine Whitney

J. D´Adamo vnesl nový pohled na výživu. Navázal na výzkumy svého otce, které říkaly, že každá krevní skupina vznikla v jiném období vývoje lidstva.  Předpokládá, že krev v sobě nese genetické informace o životním stylu a životních podmínkách v daném období. Ve svém výzkumu prozkoumal J. D´Adamo stovky potravin a podrobil je analýze, jak reagují  a snášejí se s jednotlivými krevními skupinami.

Více o knize